În weekend, vreme frumoasă pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de încălzire continuă, astfel încât wekendul vine cu vreme plăcută pe tot cuprinsul ţării.

Chiar dacă mai plouă pe alocuri, asta se va întâmpla preponderent noaptea şi pe intervale scurte. Vântul bate moderat. Vineri va ploua în partea a doua zilei în Carpaţii ­Orientali. Cele mai mici temperaturi, între 10 şi 19 grade, se vor înregistra noaptea, în depresiunile intramontane. Maximele zilei de vineri vor oscila între 25 şi 33 de grade Celsius.

Zile călduroase

Bucureştenii vor avea parte de căldură mare, atât sâmbătă, cât şi duminică. Mercurul urcă până la 33 de grade Celsius, în jurul prânzului, iar noaptea nu coboară foarte mult. În plus, va fi senin ziua, fără urmă de nor sau adiere de vânt. Pe litoral, vreme bună de plajă în următoarele trei zile - temperatura va urca de la 26 de grade la 29 de grade Celsius vineri şi scade puţin duminică.

Vineri nu va bate vântul, cerul va fi senin toată ziua, iar temperatura apei ajunge şi la 25 de grade, adică numai bună pentru înot. Sâmbătă, temperaturile din Dobrogea mai cresc cu 1 - 2 grade. Va ploua uşor în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, prin urmare, ultima zi de weekend o să fie puţin mai rece. Maximele nu mai depăşesc 26 de grade ­Celsius, dar temperatura apei se menţine în jurul a 24 de grade Celsius. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite