Ilie Carabulea, două case pe aceeași stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Carabulea va lăsa pentru  un an şi jumătate administrarea  imperiului său economic
Ilie Carabulea va lăsa pentru un an şi jumătate administrarea imperiului său economic

Ilie Carabulea, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri sibieni, are două case pe strada Costache Negruzzi din Sibiu.

Doi trecători au filmat casele și au postat filmulețul pe internet.

”Suntem pe strada Costache Negruzzi și aicia stă un OM. În casa asta, în castelul ăsta stă un om și vizavi are o altă casă. Asta e așa ca o bucătarie de vară", spun cei doi.

De asemenea ei menționează, într-un mod umoristic, despre un tunel ce face legătura dintre cele două case.
"O legendă urbană zice ca ar exista un tunel pe sub șosea care face legătura dintre case, că e frig de ce să mai ieși afară. Deci, casă de OM."

Ilie Carabulea a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu executare pentru dare de mită în dosarul în care este implicat şi fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu.

Sentință definitivă: Ilie Carabulea a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu executare

Omul de afaceri sibian, era acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Florin Apostu, în acea vreme prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, "a primit de la inculpatul Ilie Carabulea contravaloarea unei revizii auto în sumă de 4.000 lei pentru a-l sprijini în promovarea unui recurs în interesul legii, lăsându-l să creadă că are influenţă asupra Procurorului General al Romaniei".

Procurorii spun ca "revizia a fost facturată între SC Star Motors SRL Sibiu şo SC Atlassib SRL Sibiu, ambele fiind firmele inculpatului Ilie Carabulea ".

Ilie Carabulea este acţionar majoritar la firma Atlassib şi acţionar majoritar la Banca Carpatica, acolo unde a deţinut funcţia de preşedinte.

Primul bogătaș de top Forbes condamnat definitiv

Carabulea deține locul 28 în topul Forbes.

Top 100 FP România/ 2011: Economie

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite