HARTA AUTO A ROMANIEI: Criza a ucis visul romanilor de a-si cumpara si inmatricula masini. Vezi cat de jos am ajuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criza a ucis visul romanilor de a-si cumpara si inmatricula masini
Criza a ucis visul romanilor de a-si cumpara si inmatricula masini

Atractia romanilor pentru masini s-a domolit puternic din cauza crizei. Nebunia ultimilor ani, pornind de la masinile aduse din import (preponderent Germania) si pana la goana dupa masini ieftine si incapatoare, gen Logan, este, cu certitudine, de domeniul trecutului.

Glorie si disperare

Iar acest lucru poate fi dovedit prin evolutia inmatricularilor de masini. Care a scazut vertiginos in ultimii ani. Iar Econtext va prezinta exact aceasta evolutie sau, mai bine zis, aceasta involutie.

Si avem in vedere ultimii cinci ani: cum a evoluat numarul inmatricularilor de masini din ianuarie 2007 si pana in ianuarie 2012. De la glorie la disperare!

Si va prezentam acest parcurs in fiecare judet din Romania. Va aratam cate masini au fost inmatriculate in fiecare judet in luna ianuarie a anului 2007, respectiv, in luna ianuarie a anului 2011. Si, implicit, variatia dintre aceste luni. De la inceput trebuie spus ca numarul inmatricularilor a scazut in toate judetele Romaniei in acest interval de cinci ani. Rau de tot! Practic, cuvantul de ordine in industria auto ar putea fi acum „disperare".

, inm

Econtext nu este la prima analiza ‚automobilistica'.

Citeste aici analiza integrala econtext: Criza a ucis visul romanilor de a-si cumpara si inmatricula masini. Vezi cat de jos am ajuns

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite