Guvernul „nu poate birui mafia din transporturi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii şoferilor ameninţă că-şi vor face singuri dreptate
Liderii şoferilor ameninţă că-şi vor face singuri dreptate

Dezamăgiţi de tergiversarea ordonanţei privind combaterea pirateriei din transporturi, liderii şoferilor ameninţă că-şi vor face singuri dreptate.

În urmă cu două săptămâni, Guvernul a evitat la limită declanşarea unui miting de maximă amploare al transportatorilor, încheind un protocol cu reprezentanţii şoferilor prin care se angaja să emită o ordonanţă de combatere a pirateriei din domeniu.

Săptămâna trecută, proiectul a fost amânat pentru că ar urma să se formeze „un comitet care să opereze modificările legislative". Acum, controversata ordonanţă a fost din nou amânată până săptămâna viitoare.

Vestea i-a făcut să-şi piardă răbdarea pe liderii transportatorilor. Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederaţiei Operatorilor de Transport (organizaţie care a iniţiat protestul şoferilor), ne-a declarat că de-acum nimeni nu va mai putea opri acţiunile de stradă.

„Observăm că Guvernul este înlănţuit de mafia politică din transporturi şi nu are curajul să întreprindă nimic pentru a eradica transportul la negru. Premierul nu e părtaş, dar e timorat de această caracatiţă, astfel că noi nu mai avem cu cine să negociem", a spus liderul şoferilor. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite