Gigi Becali, somat să plătească gazonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu justiţia. Clubul Steaua Bucureşti este somat să plătească o datorie de aproximativ o jumătate de miliard de lei

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu justiţia. Clubul Steaua Bucureşti este somat să plătească o datorie de aproximativ o jumătate de miliard de lei vechi.

Societatea comercială care a montat gazonul pe terenurile echipei de fotbal nu şi-a mai primit banii datoraţi pentru prestarea de servicii. Societatea Kinetic System cere judecătorilor să constate că oficialii din Ghencea nu au respectat contractul încheiat, privind plata manoperei montaj gazon artificial pe terenul de antrenament.

Contractul între cele două părţi a fost încheiat în urmă cu doi ani, iar factura pentru serviciile prestate, în valoare de 51.291, 87 de lei, a fost emisă în decembrie 2007.

Au refuzat calea amiabilă

„Având în vedere că pârâta-debitoare şi-a manifestat expres refuzul de a-mi restitui aceste sume pe cale amiabilă, în vederea realizării creanţei noastre, am fost nevoiţi să cerem concursul instanţei, care, analizând probele-anexă, constatând întemeiată cererea noastră să o admită. Să emită hotărârea care să conţină somaţia de plată, precum şi termenul de plată şi să dispună obligarea pârâtei-debitoare la plata cheltuielilor de judecată, ocazionate de acest proces (taxa de timbru, timbru judiciar, onorariu avocat etc.)”, se arată în cererea de chemare în judecată a Kinetic System.

Oficialii din Ghencea nu comentează

Societatea a ataşat la dosar şi factura emisă pe numele clubului, în valoare de 51.291,41 de lei, din care rezultă că oficialii din Ghencea au plătit şi avansul de 30% şi au luat la cunoştinţă de datorie. Directorul de imagine al clubului Steaua, Cătălin Făinişi, a declarat că nu vrea să facă niciun comentariu la litigiile de pe rolul instanţelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite