George Becali se mândreşte cu procentul obţinut în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul la alegerile prezidenţiale George Becali a declarat, duminică seara, după publicarea exit-poll-urilor, că le mulţumeşte celor care l-au votat şi, în acelaşi timp, se simte onorat şi se mândreşte cu procentul care l-a obţinut.

"Vreau în primul rând să mulţumesc celor care m-au votat. Să ştiţi că sunt onorat şi mă mândresc cu acest procent fiindcă asta înseamnă 100.000 de voturi ale românilor, deşi era un vot neeficient. Totuşi, deşi s-a făcut atâta campanie de cei trei candidaţi de pe primele locuri, există totuşi oameni care m-au votat", a declarat liderul PNG-CD.

Gigi Becali susţine că diferenţa mică de procente dintre Geoană şi Băsescu i se datorează în mică măsură şi lui, în acest sens el declarându-şi "mulţumirea şi satisfacţia sufletească" pentru acest lucru spunând că în turul doi Geoană va învinge la o diferenţă mare.

"După cum am spus când am depus candidatura, din punctul meu de vedere la ora asta, este şi o mică victorie a mea, mă refer aici la mulţumirea şi satisfacţia sufletească pe care o am, adică acea apropiere a lui Geoană la un procent faţă de Băsescu. Nu neapărat că e Geoană, putea să fie oricine. Faptul că este la un procent înseamnă că în turul doi Traian Băsescu va fi învins cu multe procente", a mai spus Becali.

Preşedintele PNG-CD crede că o parte din votanţii lui au votat din cauza unui discurs al său anterior cu Geoană şi Crin Antonescu şi a precizat că dacă Geoană i-o va cere, se va implica într-o "campanie activă" pentru a-l sprijini.

"Poate că o parte din votanţii care cred în mine au votat cu Geoană şi Crin Antonescu datorită discursului meu anterior dar acum, în aceste două săptămâni, ceea ce eu îmi doresc şi o să fac tot ce pot ca acei votanţi şi simpatizanţi ai mei care au votat Geoană şi Antonescu să voteze numai Geoană. Chiar voi avea o campanie activă, dacă mi se va cere de către Geoană, ca să îmi ating scopul şi să mi se împlinească visul. Nu vreau ca acest om să mai conducă ţara niciodată. Acest om este Traian Băsescu", a mai spus Gigi Becali.

Totodată, Becali a precizat că nu a avut nicio înţelegere cu Geoană, singurul motiv pentru care vrea să-i dea voturile fiind faptul că nu mai vrea să-l vadă pe Băsescu în fruntea statului.

Gigi Becali a obţinut potrivit exit-poll-urilor date publicităţii duminică seara la închiderea urnelor 1.4 - 1.5% din voturi, precizează Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite