Galben, culoarea care-ţi luminează casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decoraţiuni colorate
Decoraţiuni colorate

Vara asta, dă mai multă luminozitate și veselie locuinţei folosind piese de mobilier sau mici decoraţiuni colorate în nuanţe puternice de galben.

Fiind o culoare cu trimitere directă la natură şi la soare, este aproape de mirare cum galbenul nu are mai multă priză la public în ceea ce priveşte amenajările interioare. Nuanţă fundamentală în decorarea locuinţei şi una dintre culorile calde, liniştitoare, galbenul apare în peisaj cu precădere în variante şterse. Dar vara asta poţi să schimbi un pic macazul: îndrăzneşte să adaugi „pete" de un galben puternic, în living sau în dormitor, dar şi în baie sau în bucătărie. 

Designerii nu se feresc să atenţioneze că galbenul este una dintre culorile buclucaşe, dar dacă ai grijă să păstrezi limitele - sfat bun, de altfel, în legătură cu orice nuanţă alegi pentru casa ta -, e imposibil să nu obţii un rezultat spectaculos.

Pentru o schimbare totală, înlocuieşte comoda TV, biroul sau chiar canapeaua cu o piesă galbenă. Sau, dacă eşti gata pentru schimbări pe termen lung,
joacă-te cu tapet galben. În caz că eşti mai sfios, limitează-te la nişte detalii vesele: o vază, o veioză, un cuier, platouri pentru masă sau un tablou cu floarea soarelui, că tot e sezonul ei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite