Gabi Popescu ia 370.000 de euro de la Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Popescu, fost component al echipei naţionale a României, trebuie să primească de la renumitul constructor italian de automobile Ferrari aproape 400.000 de euro. Tribunalul Bucureşti a decis ieri ca Gabi Popescu să fie despăgubit pentru maşina care i-a ars la puţin timp după ce a achiziţionat-o.

Daune materiale şi morale

La 10 aprilie 2006, după numai trei săptămâni după ce Gabi Popescu şi-a achiziţionat bolidul, acesta a fost implicat într-un incident groaznic. Mai exact, în timp ce rula pe Autostrada Bucureşti -Piteşti, autoturismul Ferrari 612 Scaglietti condus de Popescu a luat foc şi în scurt timp s-a transformat într-un morman de fiare arse. Firma italiană Ferrari a refuzat să-l despăgubească pe Gabi Popescu, susţinând că incidentul s-a produs dintr-o greşeală de pilotaj a fostului fotbalist. În aceste condiţii, Gabi Popescu s-a adresat instanţei de judecată şi a solicitat să-i fie restituit prejudiciul material.

După câţiva ani de procese, Tribunalul Bucureşti a decis ca Gabi Popescu să fie despăgubit cu întreaga sumă pe care o achitase pentru achiziţionarea bolidului - 280.000 de euro, plus dobânda legală stabilită în urma efectuării unei expertize contabile, respectiv 40.000 de euro. Totodată, instanţa a hotărât despăgubirea lui Popescu cu 50.000 de euro, reprezentând daune morale. Decizia este executorie, însă poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti. Contactat ieri de reporterii „Adevărul", Gabi Popescu a precizat: „Eu mi-am apărat drepturile în instanţă. Am dat în judecată firma Ferrari pentru a-mi recupera prejudiciul material, fiindcă eu am plătit pentru acea maşină".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite