Fermierii danezi recrutează români pe Skype

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care doresc să lucreze în ferme daneze îşi pot depune CV-ul până la 30 august. 

Sunt disponibile 40 de locuri de muncă pentru stagiari, în ferme de creştere a porcilor. Aplicanţii trebuie să aibă cel mult 30 de ani şi să fie absolvenţi recenţi (promoţia 2009 sau 2010) de liceu agricol, facultate de zootehnie sau de medicină veterinară. Pot candida şi studenţi din ultimul an la specialităţile menţionate. În toate cazurile sunt necesare cunoaşterea limbii engleze şi experienţa în hrănirea animalelor, curăţarea grajdurilor, efectuarea de injecţii, efectuarea tratamentelor de bază. Permisul de conducere a tractorului reprezintă un avantaj.

Pentru 37 de ore de muncă, săptămânal, retribuţia va fi de 1.260 de euro brut, lunar, din care se scad impozitul şi contribuţiile. Contractele se vor semna pe intervale cuprinse între 6 şi 18 luni.

Mai multe date puteţi obţine luând legătura cu agenţii EURES (reţeaua europeană de ocupare a forţei de muncă), la adresa ag_eures@ajofm.anofm.ro

Persoanele care trec testul CV-ului vor fi intervievate de beneficiari pe Skype sau telefonic. Data limită de aplicare este 30 august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite