Femeile, privilegiate în cluburile din România şi Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile, privilegiate în cluburile din România şi Italia
Femeile, privilegiate în cluburile din România şi Italia

„Ce planuri ai în weekend?” – aceasta este întrebarea care ni se adresează din ce în ce mai des odată cu apropierea sfârşitului de săptămână. După cinci zile de muncă, distracţia din weekend este bine-venită indiferent unde te afli, dar nu este gratuită.

Comparativ cu alte ţări, o seară de distracţie îi poate costa mai puţin pe români, decât pe italieni sau pe spanioli. Cu toate acestea, dacă facem o analiză între veniturile lunare din cele trei ţări europene, o ieşire în weekend se dovedeşte a fi o gaură mai mare în bugetul unui român, decât pentru un angajat din Italia sau din Spania.

Alte diferenţele privesc obiceiurile specifice localurilor din cele trei ţări. Spre exemplu, în cluburile care nu sunt renumite pentru a găzdui petrecerile vedetelor din ţară, plătesc intrarea atât bărbaţii, cât şi femeile. În schimb, cluburile „de fiţe” sunt cunoscute pentru faptul că doamnele intră gratuit, pe alocuri această practică fiind valabilă şi pentru bărbaţi. În Italia, situaţia este asemănătoare: femeile nu plătesc intrarea în majoritatea localurilor de noapte. Însă, în Spania, costul accesului este aplicabil tuturor.

Strict referitor la bani, destui tineri din Bucureşti nu par a fi interesaţi de costul total al unei distracţii de weekend. Întrebaţi de cheltuielile unei astfel de ieşiri, mulţi au răspuns că nu cunosc preţurile în detaliu şi că nu îi preocupă atât de mult nota finală de plată, ci distracţia din noapte respectivă.

Află cât plătesc românii, italienii şi spaniolii pentru distracţia din weekend, pe adevărul.it.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite