FOTO Ce a făcut Elena Udrea în Coreea de Sud în afară de a negocia cu Samsung

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Ministrul Elena Udrea se află din 8 octombrie în Coreea de Sud  la Adunarea Generală a Organizaţiei Mondiale a Turismului.

Marţi, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit la Gyeongju cu vicepreşedintele companiei Samsung C&T Corporation, Yang-Bai Kim. Udrea a discutat cu vicepreşedintele Samsung despre posibilitatea colaborării între MDRT şi compania coreeană, sub forma parteneriatului public-privat.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

Ea a propus ca Samsung să participe la licitaţia pentru realizarea Cadastrului General al României sau la proiecte precum Sala Polivalenă sau eco-cartierul din Ghencea.

Pentru realizarea Cadastrului General al României sunt necesare înregistrarea tuturor imobilelor de pe teritoriul ţării (terenuri şi clădiri), crearea hărţilor electronice şi publicarea datelor pe Internet pentru a fi uşor accesibile celor interesaţi reprezintă pentru România.

Vicepreşedintele Samsung a afirmat că va trimite în România echipe de specialişti pentru a analiza oportunităţile de investiţii.

Elena Udrea a avut timp să posteze pe Twitter şi imagini din oraşul Gyeongju.

"Arta coreeană este ceva ieşit din comun", a spus Elena Udrea la fotografia cu cele două statuete sud-coreene. Vezi aici imagini!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite