FENOMENUL mamelor minore. România ocupă primul loc în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din ce în ce mai multe minore devin mămici la noi în ţară. Astfel, România este singurul stat din Europa în care numărul mamelor minore creşte anual.

Copiii români încep să uite ce înseamnă adevărata copilărie. Mulţi dintre ei sunt „îngrădiţi" într-o lume tehnologizată, care nu-i lasă să se dezvolte normal, însă îngrijorător este faptul că tot mai multe fetiţe devin mame.

Statisticile UNICEF arată că România este pe primul loc din Europa la numărul de naşteri înregistrate în rândul minorelor. Mai exact, patru mame dintr-o sută au mai puţin de 18 ani atunci când devin mămici.

Mai grav este că în ţara noastră se întregistrează un trend ascendent, România fiind, de asemenea, singura ţară în care numărul părinţilor-copii creşte în fiecare an. Cifrele arată că în 2010 au avut loc peste 5.500 de naşteri, iar anul trecut au depăşit 6.000.

Copilele ajung să aibă relaţii sexuale atât cu băieţi de vârsta lor, precum şi cu persoane mai în vârstă, fie sunt violate, fie se prostituează pentru a câştiga bani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite