Examene de batjocură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe tezele de la simularea testelor naţionale, elevii au scris despre cum sună la telefonul erotic sau despre ce i-ar face colegei "cu funduleţ obraznic"

nouă, la fetiţe... Dar şi eu când mă enervez harachiri fac cu ea... Dar să ştiţi şi dumneavoastră doamna profesoară (profesor) că mami mă iubeşte foarte mult a zis că-mi dă două sute de euro sămi plătesc abonamentul la Conex", a scris un elev de la un centru de examen din Teleorman. "Eu astăzi mam îndrăgostit de colega de bancă are un funduleţ obraznic rău de tot. Este îmbrăcată într-o bluziţă mov mai strâmtă săi iasă sânii în evidenţă. şi vă daţi seama că aş face ceva cu ea (...). "Sper sămi daţi şi mie un punct măcar pentru impresie artistică. Vă iubesc. pa", acestea sunt alte perle extrase din lucrarea unui alt elev din Alexandria, judeţul Teleorman, la simularea probei de limba română a bacalaureatului. Pentru o asemenea lucrare, profesorii nu puteau acorda decât o singură notă: unu.

Inspectoratul şcolar Teleorman susţine că şcoala e sfidată
Inspectorul şcolar general de Teleorman, Cristiana Burlacu, ne-a declarat că, "într-adevăr, lucrarea a fost corectată în Roşiorii de Vede. Este clar că elevul nu a ştiut subiectele şi a scris ce i-a trecut prin cap. Ce a făcut el ţine de teribilism. Nu are habar de şcoală şi de învăţătură şi acesta este nivelul lui de cunoaştere. Cred că, pur şi simplu, este o bătaie de joc faţă de profesorii corectori şi faţă de şcoală, în general. O să-l identificăm pe acest copil pentru a sta de vorbă cu el. Vrem şi noi să aflăm, ca dascăli, ce anume l-a determinat să scrie toate acele lucruri, care este situaţia lui familială, care este mediul în care trăieşte. Mă voi sfătui şi cu un psihopedagog. N-aş vrea însă să fac un caz din acest lucru, pentru ca băiatul să nu se simtă stigmatizat şi să râdă toţi copiii de el". Mircea Mureşan, purtător de cuvânt al Ministerului Educaţiei, spune că "datoria MEC şi a şcolii româneşti este de a furniza toate informaţiile astfel încât un elev să poată participa la orice examen şi concurs. Dorinţa individuală a fiecărui candidat de a răspunde sau nu unor întrebări este unilaterală, iar în cazul elevului din Teleorman singura scuză, deşi nici aceasta nu poate fi numită o scuză, poate fi faptul că a fost o simplă simulare, şi nu un examen real".

"Eu şi cu Mama suntem nişte persoane foarte dramatice mai ales când mă bate cu făcăleţu. Ma bătut rău de tot când neam pus fix acasă pentru că am dat telefon la opt nouă, opt nouă, la fetiţe..."

"Eu astăzi mam îndrăgostit de colega de bancă are un funduleţ obraznic rău de tot. Este îmbrăcată într-o bluziţă mov mai strâmtă săi iasă sânii în evidenţă. şi vă daţi seama că aş face ceva cu ea (...)"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite