Englezii învaţă cadrele medicale de la noi cum să se spele pe mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spital
Spital

Asistenţi medicali din Anglia au venit la Zalău pentru a-i învăţa pe medicii de la Spitalului Judeţean de Urgenţă cum să se spele corect pe mâini, instruirea personalului medical durând cinci zile.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, Laurenţiu Barna, a declarat, vineri, că, pentru al doilea an consecutiv, campania "Salvează vieţi spălându-te pe mâini", organizată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), a fost desfăşurată în spitalul pe care îl conduce.

"La fel ca în 2011, şi în acest an ne-am implicat în campania «Salvează vieţi spălându-te pe mâini», organizată de OMS, şi, timp de cinci zile, am desfăşurat acţiuni privind conştientizarea importanţei igienei corecte a mâinilor. Astfel, personalul medical a fost instruit privind igiena corectă a mâinilor de către o echipă de asistenţi medicali de la Spitalul Calderdale and Huddersfield din Marea Britanie, venită la Zalău în urma colaborării noastre cu Asociaţia Medical Support in Romania din Marea Britanie", a spus Laurenţiu Barna, conform mediafax.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite