Emirates Airline recrutează însoţitori de zbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană Emirates Airlines va selecta însoţitori de zbor, în perioada 25 - 27 februarie în Bucureşti şi 29 februarie - 3 martie în Cluj-Napoca.

Procedura de recrutare este aceeaşi ca şi în anii trecuţi, nefiind obligatorie experienţa în domeniu.

Experienţa în relaţii cu clienţii şi  servicii din industria ospitalităţii reprezintă însă un avantaj.

Persoanele care trec de selecţia preliminară, făcută de o firmă de recrutare, vor primi o invitaţie de a participa la interviul cu reprezentanţii Emirates.

Candidaţii pentru poziţia de Cabin Crew în cadrul Emirates Airline trebuie să aibă vârsta peste 21 de ani, să fi terminat cel puţin liceul şi să vorbească fluent limba engleză (se cere un nivel avansat şi în scris).

Criteriul obligatoriu este  înălţimea, întrucât cei recrutaţi trebuie să poată atinge cu mâna înălţimea minimă de 212 de centimetri, stând pe vârfuri, înălţime necesară pentru a ajunge la ecgipamentele de urgenţă.

Experienţa anterioară în relaţiile cu clienţii sau în domeniul ospitalităţii constituie avantaje. O altă cerinţă obligatorie este posibilitatea candidatului de a atinge cu mâna înălţimea minimă de 212 cm stând pe vârfuri, înăţime necesară pentru a atinge echipamentele de urgenţă pe toate tipurile de avioane.

Se cere, de asemenea, o condiţie fizică suficient de bună pentru a îndeplini sarcinile din timpul zborului, iar tatuajele şi bandajele sunt interzise.
Data limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 20 februarie 2012. CV-urile, în limba engleză, însoţite de două poze full-body, se trimit pe adresa  cabin@lalsatinternational.ro  .

Detalii despre modalitatea în care poţi trimite CV-ul găsiţi la adresa http://www.lalsatinternational.ro/emirates_airline.html.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite