Emil Boc: lucrările de construcţii începute la şcoli vor fi finalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat astăzi că lucrările de construcţii deschise la şcoli vor fi continuate, însă a criticat, în acelaşi timp, fosta conducere a ministerului Educaţiei, care a deschis foarte multe şantiere fără a avea fonduri pentru ele.

"Practica pe care a făcut-o vechiul ministru al Educaţiei, când a deschis 4.000 de şantiere la şcoli şi a dat la fiecare câte un leu şi toate şantierele stau în paragină pentru că nu au resursele de a fi continuate, este o prostie mare. Trebuie să finanţezi ce poţi termina şi atunci eşti sigur", a spus premierul , în timpul vizitei la centura ocolitoare a Clujului, relatează NewsIn.

Boc a precizat că Executivul nu va repeta această greşeală şi a dat asigurări că va lua măsuri ca lucrările începute să fie şi finalizate. "Unii au lucrat mai puţin, pe barba primarilor sau a constructorilor, şi spun că nu au bani, deşi nu aveau o prevedere bugetară. De aceea, acum ne asigurăm că ce s-a început se finalizează şi lucrările începute nu se degradează", a precizat şeful Guvernului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite