Emil Boc: Majorarea cu 50% a salariilor profesorilor nu are acoperire astăzi în economie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă că majorarea cu 50% a salariilor profesorilor nu are acoperire în economie în perioada de faţă, iar o asemenea măsură ar compromite orice şansă de stabilitate economică.

Prezent sâmbătă la lansarea candidaturii lui Răzvan Mustea pentru preşedinţia OT-PDL, Emil Boc a declarat:

Credeţi că eu fiind unul dintre aceia care au susţinut în 2008 majorarea salariilor profesorilor, pentru că mi se spunea că economia duduie, când sunt un cadru didactic universitar şi m-ar avantaja o mărire de salariu, când sunt un premier care a luat măsuri aspre şi dificile şi aş avea nevoie de o măsură de popularitate, nu ar fi bine să spun că dăm cu 50% salariu majorat la profesori?

Aş lua toate beneficiile politice posibile, dar ştiu că este doar o promisiune care nu ar avea acoperire astăzi în economie, a spus Boc, citat de Agerpres.

Sunt convins că vom câştiga mai multe pe termen mediu şi lung atunci când aceste politici vor avea succes, a arătat şeful Guvernului.

Asta înseamnă să păstrăm un echilibru bugetar în primul rând, să avem bani mai mulţi care să ne poată asigura susţinerea programului pentru tinerii care doresc să deschidă o afacere sau Programul 'Prima casă, a conchis acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite