Elena Udrea: "Soţul meu a luat Hotelul Griviţa de lângă Eurohotels"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea explică pe blog că soțul său Dorin Cocoș a cumpărat fostul Hotel Grivița și reacționează față de informațiile apărute în mass-media privind faptul că ea ar fi cheltuit 500.000 de euro după ce nu a mai fost ministru.

Udrea a făcut referire la o emisiune a Antenei 3. “După cum am mai spus, eu nu mă uit la televiziunile lui Voiculescu, nu îi citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Aşa se face că am aflat de la cineva de dimineaţă că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunţat la funcţia de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată”, povesteşte ea.

Udrea relatează că, în primă instanţă, nu a ştiut la ce se referă realizatorii emisiunii.
"Stau şi mă gândesc ce nebunie mai este şi asta. Nimic nu îmi venea în minte care să fie măcar pe aproape de o asemenea informaţie. Ca atare, le spun celor de la comunicare să pregătească un protest fără să mai aştepte emisiunea pentru că este exclus să fie adevărat. Se întâmpla pe la 11.00 dimineaţa. După câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuşi, soţul şi să îl întreb dacă a făcut vreo investiţie în ultima perioadă. Spun „totuşi” pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soţul, nu altcineva. Şi soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată”, explică democrat-liberala.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite