Educatie cu bata la Scoala Podeni - Mehedinti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Scolii din Podeni - Mehedinti, Grigore Nicolicescu, bate elevii cu bata atunci cand acestia il supara la orele de curs. Inspectorul general adjunct Doinita Chircu ne-a declarat, recent,

Directorul Scolii din Podeni - Mehedinti, Grigore Nicolicescu, bate elevii cu bata atunci cand acestia il supara la orele de curs.
Inspectorul general adjunct Doinita Chircu ne-a declarat, recent, ca, in urma unei anchete demarate, s-a stabilit ca directorul Nicolicescu i-a batut pe copii si ca una dintre masurile luate impotriva sa este pierderea functiei de director pe care o ocupa in cadrul Scolii Podeni. Elevul Gheorghe P., din clasa a VII-a, a marturisit ca, intr-o zi, a primit in cap nu mai putin de 10 lovituri. ,Asa este, domnul director ne bate. Cand m-a scos pe mine la tabla si pe Ionut P., la un moment dat, nu stiu de ce, noi am ras. Atunci dumnealui s-a suparat si mi-a dat vreo 10 boate in cap mie, iar lui Ionut aproape 20. L-a scos afara si i-a pus si absenta". Directorul Grigore Nicolicescu a recunoscut ca a dat cu batul peste maini unor elevi "neascultatori", insa "de aici si pana la bataie este o mare diferenta".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite