EXCLUSIV Primar şantajat cu amantlâcurile soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Primar şantajat cu amantlâcurile soţiei
EXCLUSIV Primar şantajat cu amantlâcurile soţiei

Daniel Nicolaescu, edilul din Frânceşti, i-a dat 11.000 de euro amantului nevestei sale pentru ca acesta să nu facă publice fotografii indecente din timpul partidelor lor de amor. Primarul PSD din Frânceşti, judeţul Vâlcea, Daniel Nicolaescu, a fost şantajat, luni în şir, cu o fotografie în care apărea soţia sa în ipostaze fierbinţi alături de un alt bărbat.

Povestea primarului înşelat a fost scoasă la iveală după ce şantajistul, Vali Badea (31 de ani), amantul soţiei sale, a fost arestat, vinerea trecută, la propunerea procurorilor Parchetului General. Tânărul reuşise să-l „stoarcă” pe primar de 11.000 de euro. Mai mult, în schimbul tăcerii, şantajistul i-a cerut edilului să-i încredinţeze contracte, în valoare de 15.000 de euro, cu Primăria Frânceşti.

Citiţi şi:



În cazul în care refuza plata constantă a unor sume de 1.000 – 2.000 de euro, primarul era ameninţat de Badea că va fi nevoit să suporte ruşinea publicării unei fotografii în care soţia sa făcea sex oral cu el.

De altfel, martorii audiaţi în dosar au declarat că Daniel Nicolaescu trimitea frecvent diverse sume de bani la firma „Dacos” din Vâlcea, unde Vali Badea era angajat ca şofer. Nevasta primarului nu recunoaşte însă nimic. Admite că-l cunoştea pe Vali, dar susţine că acesta doar o mai ajuta cu bani.

Ameninţat prin sms

Începând din luna mai 2008, Vali Badea, susţinut şi de câţiva prieteni de-ai lui, l-a ameninţat, telefonic, prin intermediul sms-urilor, dar şi în mod direct, pe edilul comunei Frânceşti, el fiind prins în flagrant la 2 septembrie 2009, la restaurantul Topologul din localitatea vâlceană Milcoiu.

Badea îl chemase acolo pe edil, spunându-i să-i aducă 3.500 de lei. Prins de anchetatori, Badea a susţinut că banii erau tranşe dintr-un împrumut de 16.000 de euro pe care primarul l-ar fi făcut la el, ipoteză infirmată de procurori. Primarul Daniel Nicolaescu nu doreşte să vorbească despte beleaua în care l-a băgat soţia şi declară sec : „aştept finalizarea anchetei”.

Snopită în bătaie de soţul încornorat

Problemele conjugale ale primarului încornorat au făcut de-a lungul timpului deliciul localnicilor din Frânceşti. Nu mai demult de luna trecută, edilul şi-a snopit în bătaie consoarta.

Căsătoriţi de peste 11 ani şi părinţi a două fetiţe, Ionela şi Daniel Nicolaescu se acuză reciproc de infidelitate. De doi ani nici nu mai locuiesc împreună. De la acuzaţii până la pumni şi picioare n-a mai fost decât un pas. Ionela spune tuturor că nu-l mai suportă, iar edilul încearcă să-şi mai spele ruşinea de încornorat umflându-i ochii soţiei – ajunsă, peste noapte, protagonista unor orgii sexuale. Cu toate acestea, primarul nu vrea în ruptul capului să renunţe la ea.

Amândoi au făcut plângeri la Poliţie, urmând ca oamenii legii să facă verificări pentru lovire şi alte violenţe. Daniel Nicolaescu a mai avut probleme cu legea, în 2006 ajungând chiar după gratii pentru câteva zile, fiind acuzat de luare de mită.

„N-am nicio treabă cu Vali!“

Ionela Nicolaescu susţine că soţul ei a ameninţat-o că „nu va avea linişte nici în mormânt.“ „Îl ştiu pe Vali Badea (presupusul şantajist) dar acum aflu prima oară de la dumneavoastră că a fost arestat. Pentru cât m-a ajutat acest om sunt gata oricând să-l ajut şi eu. Mă împrumuta cu sume de bani, 1.000 -1.500 de lei, ori de câte ori am avut nevoie.

Nu există niciun fel de poze compromiţătoare cu mine sau la adresa mea. Între noi doi nu a fost nimic“, a precizat pentru „Adevărul“ Ionela Nicolaescu. Ea susţine că a fost bătută, în urmă cu nicio lună de soţul său şi regretă că s-a ajuns până aici.

image

Nu comentez nimic în legătură cu acest subiect, atâta vreme cât există un dosar în cercetare.

image


Daniel Nicolaescu primar Frânceşti

image

Nu există niciun fel de poze compromiţătoare cu mine sau la adresa mea.

image


Ionela Nicolaescu
soţia primarului Daniel Nicolaescu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite