Două specializări incluse în oferta facultăţilor private

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista universităţilor private acreditate unde poţi studia ştiinţele economice şi dreptul Un an de studiu într-o facultate privată la una dintre cele două specializări selectate costă

Lista universităţilor private acreditate unde poţi studia ştiinţele economice şi dreptul

Un an de studiu într-o facultate privată la una dintre cele două specializări selectate costă între 350 şi 700 de euro. În unele cazuri, taxa este mai mică decât la stat.

pe învăţământ superior pe care vi-l oferă în acest an ziarul "Adevărul" am ales două specializări care în ultimii ani s-au bucurat de atenţia constantă a candidaţilor: ştiinţele economice şi ştiinţele juridice, oferite de universităţile private acreditate.

De remarcat că, în majoritatea universităţilor care organizează astfel de cursuri, perioada de înscriere a început la 1 iunie şi continuă până la 30 septembrie. Modalitatea de admitere este prin concurs de dosare, iar taxa de înscriere este de 100 de euro.

Costul unui an de studiu variază între 350 şi 700 de euro. Plata se poate face şi în rate. Numărul de credite de studii acumulate este similar cu cel de la universităţile de stat.

Informaţiile conţinute în tabelul din paginile ghidului sunt cele afişate pe site-urile universităţilor şi pot suferi modificări.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite