Distracţie la cote înalte pe Muntele Mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Proprietarii de pensiuni de pe Muntele Mic, din judeţul Caraş-Severin, sunt în miezul pregătirilor pentru acest weekend, când au loc două dintre cele mai importante competiţii pe schiuri: Cupa Muntele Mic şi Cupa Vest la Schi.

Devenite deja tradiţie, competiţiile adună sute de pasionaţi ai sporturilor de iarnă, veniţi din toate colţurile ţării. Astăzi se dă startul înscrierilor la Cupa Muntele Mic, astfel că mulţi dintre schiori au ajuns deja pe versant şi au luat în primire locurile de cazare. Carnavalul costumelor şi  pelerinajul cu torţe la Crucea Eroilor vor avea loc sâmbătă, după ce se încheie competiţia de pe pârtii. Duminică dimineaţă începe prima etapă a Cupei Vest la Schi, organizată de Clubul Montan Caransebeş, în colaborare cu Asociaţia Prietenii Munţilor.

Schi şi biatlon în Braşov

Şi pe pârtiile din staţiunile montane din Braşov, weekendul acesta, se vor desfăşura competiţii-test în vederea pregătirii Festivalului Olimpic al Tineretului European din 2013.

La Râşnov se desfăşoară Campionatele Naţionale şi Balcanice de schi biatlon şi sărituri cu schiurile, competiţii care au loc la baza olimpică de pe Valea Cărbunării. La eveniment participă aproape 100 de sportivi, din Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia şi România, juniori şi seniori. Şi în Poiana Braşov vor avea loc competiţii sportive în acest weekend. Vor fi organizate întreceri de schi alpin în cadrul Cupei Balcanice. 50 de schiori vor participa sâmbătă la proba de slalom uriaş, duminică fiind programate cele două manşe ale probei de slalom. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite