Dansul sportiv se mută la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursurile de dans sportiv au devenit tot mai populare în România
Concursurile de dans sportiv au devenit tot mai populare în România

La acest final de săptămână, 2.000 de dansatori din întreaga lume se vor întrece la Sala Polivalentă din Capitală în cadrul turneului „Dance Masters“.

Cel mai important eveniment al acestui sfârşit de săptămână va avea loc la Bucureşti. Pasionaţii de dansuri sportive au ocazia să vadă în Capitală o întrecere în cadrul turneului „Dance Masters", cea mai mare competiţie de acest fel din estul Europei. Concursul, aflat la cea de-a noua ediţie, începe astăzi la ora 14.00, la Sala Polivalentă şi va ţine până duminică.

Printre cei 2.000 de dansatori din întreaga lume vor fi prezente şi 20 de perechi din Top 50 mondial. Proaspeţii vicecampioni mondiali la categoria Junior 2 vor participa la întrecere. Concursul va fi arbitrat de 50 de arbitri din 16 ţări. Un bilet pentru astăzi (vineri) costă 25 de lei, iar pentru mâine şi poimâine, 50 de lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit.  Competiţia e organizată de Asociaţia Club Sportiv „Pas în doi" şi Clubul de dans „Phoenix", împreună cu antreprenorul de dans sportiv Bogdan Păun.

CLUJ Mâine, 31 martie, la Cluj-Napoca, violonistul Nigel Kennedy, va fi prezent, în premieră, pe scena Teatrului Naţional. Din quintetul care îl însoţeşte fac parte polonezii Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic şi Tomasz Grzegorski.

Programul, extrem de variat, va cuprinde atât compoziţii proprii, cât şi celebrele prelucrări după piese rock renumite (Jimi Hendrix / Purple Haze şi 3rd Stone From The Sun). Concertul va începe la ora 20.00, iar potrivit organizatorilor, nu se va termina mai devreme de 22.30. Nigel Kennedy a cerut în apartamentul din hotel, cât şi în culise, câte un pian şi câte un sistem de muzică HiFi. Biletele au costat între 70 şi 300 de lei şi au fost aproape toate vândute. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite