Danemarca angajează tineri români. Vezi ce domenii se caută!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anunţul este destinat tinerilor între 18 - 30 de ani
Anunţul este destinat tinerilor între 18 - 30 de ani

Mai multe ferme din Danemarca angajează 25 de tineri români, cu vârste cuprinse între 18-30 ani, absolvenţi ai liceului  agricol sau a unei facultăţi cu profil agricol.

Cele 25 de locuri de muncă sunt disponibile în ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure, în sere, livezi şi în ferme de creştere a porcilor şi vacilor, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani, să vorbească limba engleză fluent şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în urmã cu maximum 1 an(2010). Se acceptă doar specializările: agricultură, horticultură, zootehnie, medicina veterinară.

Totodată, carnetul de conducere şi experienţa în condusul tractorului reprezintă un avantaj.

Salariul este de 1260 euro/lună, din care se scad însă contribuţiile sociale, impozitul şi chiria lunară. Vezi aici infirmaţii privind impozitarea! 

Chiria plătită pentru o persoană este cuprinsă între 200 – 300 euro/lună.

Durata contractului de muncă este între 6 - 18 luni, iar programul săptămânal de lucru de 37 de ore. În cazul în care se fac ore suplimentare, se plătesc în conformitate cu contractul de muncă. Vezi aici detalii!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite