DNA: Vasile Marica nu are calitate de învinuit în niciun dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Marica
Vasile Marica

Liderul de sindicat Vasile Marica "nu are calitate de învinuit în niciun dosar instrumentat de procurorii Anticorupţie", a declarat astăzi, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, citat[ de Agerpres.

Vasile Marica a declarat că acuzaţiile de corupţie i-au fost aduse acum deoarece este cel mai vocal lider sindical şi pentru că l-a acuzat şi preşedintele. El şi-a exprimat convingerea că nu va fi chemat la parchet pentru că nu există niciun probatoriu şi a dezminţit faptul că a primit bani arătând că şi-a luat credit pentru a-şi construi casa.

Reamintim că liderul Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Vasile Marica, a fost acuzat marţi de fostul şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, de şantaj şi colectare a mitei în punctele vamale.

Fostul şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, a trimis astăzi un autodenunţ Direcţiei Naţionale Anticorupţie în care a recunoscut că timp de cinci ani i-a dat mită liderului sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, care ar fi organizat şi ar fi fost " principalul beneficiar al unui sistem bazat pe mită şi corupţie" pentru promovare şi menţinere în funcţii. Potrivit lui Ungureanu, există o înregistrare în care angajaţi de la Vama Giurgiu spun că dorea mai mulţi bani.

Vasile Marica, a afirmat că Marius Ungureanu nu are nicio probă împotriva lui şi la acuzat pe fostul şef al Vămii Giurgiu că "era cel mai mare traficant din vamă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite