Cutremurul, pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seismul de ieri, înregistrat în zona Vrancea şi resimţit şi la Bucureşti, a fost comentat aproape instantaneu pe pagina "Adevărul" de pe Facebook.

„A fost scurt si puternic. L-a trezit şi pe Mărmureanu să declare...", a comentat Claudia Andreea Corbu la scurt timp după postarea ştirii cu producerea cutremurului. „Hmmm, acum se explică de ce n-am mai putut să dorm de la ora 5... uff", a replicat Valentina Andra. Discuţiile au continuat pe tema intensităţii şi zonelor în care a fost resimţit seismul.

Iată ce scria un blogger pe pagina sa: „Cică astă noapte a fost un cutremur în zona Vrancea, care s-ar fi simţit şi la Bucureşti. Eu nu l-am simţit, că dormeam la ora aia. Dar ăia care stăteau pe Facebook l-au simţit. Şi Institutul de Fizică a Pământului zice că a fost". Conform datelor oficiale, cutremurul a avut magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter şi s-a produs, ieri, la ora 5.40, în zona Vrancea, la o adâncime de 134 de kilometri. În România s-au produs 33 de cutremure, în septembrie, majoritatea lor având epicentrul în Vrancea (24).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite