Criza, în timp real pe adevărul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul adevarul.ro vă ţine permanent la curent cu evoluţia crizei
Site-ul adevarul.ro vă ţine permanent la curent cu evoluţia crizei

Al doilea val al Marii Crize este deja pornit, iar evenimentele care se desfăşoară cu o viteză uluitoare în lumea economico-financiară la nivel global produc efecte din ce în ce mai puternice şi în România.

Cursul leu/euro, pieţele de capital, piaţa muncii, nivelul investiţiilor străine sau sistemul bancar sunt doar primele şi cele mai vizibile canale prin care criza datoriilor suverane din Europa şi starea precară a finanţelor publice ale Statelor Unite îşi transmit efectele cu urmări dezastruoase pentru buzunarul românului obişnuit.

Şi dacă informaţia însemnă putere, atunci, mai informaţi, românii vor deveni mai puternici! Acesta este motivul pentru care trustul Adevărul Holding a creat un departament special pentru a urmări şi pentru a prezenta cititorilor săi, în timp real, desfăşurarea pas cu pas a celei mai grave crize economice din istoria modernă a omenirii.  

Ce se întâmplă în Europa, care este soarta monedei unice, cum ar putea fi afectată economia românească şi cum ne putem proteja de efectele negative sunt întrebări la care puteţi găsi răspunsuri date de redactorii Adevărul Holding şi de economiştii cu care aceştia colaborează.  Ştiri, analize şi opinii ale specialiştilor vor fi toate găsite pe secţiunea Marea Criză de pe site-ul adevarul.ro şi forbes.ro, toate detaliate şi analizate şi în ediţiile tipărite ale ziarului „Adevărul" şi ale revistei „Forbes România". Urmăriţi adevărul despre Marea Criză! 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite