Criminalul de la asociaţia surzilor a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul de la asociaţia surzilor a fost prins
Criminalul de la asociaţia surzilor a fost prins

Mihai Negoiţă (34 de ani), principalul suspect în cazul uciderii Elisabetei Dogărescu, preşedinta Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Brăila, a fost reţinut ieri.

Bărbatul, hipoacuzic înregistrat în evidenţele asociaţiei, a fost ridicat de acasă, din localitatea Racoviţa, de către membrii Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţii Rapide.

„Pentru găsirea ucigaşului au fost verificate 186 de persoane, în special din cadrul asociaţiei“, a declarat comisarul Marcel Drăgan, şeful Serviciului Investigaţii Criminale.

Mihai Negoiţă fusese înştiinţat să se prezinte la sediul asociaţiei, fiindcă avea de achitat suma restantă de 150 de lei. De la bani a pornit discuţia în contradictoriu care a dus în final la izbucnirea violentă a bărbatului.

„S-a stabilit că ambele telefoane ale femeii ucise au fost furate. Aparatele au fost comercializate de Mihai Negoiţă cu suma de 50 de lei, amândouă”, a precizat Marcel Drăgan.

Violator şi tâlhar

Mihai Negoiţă are un cazier impresionant, fiind cunoscut în Racoviţa ca scandalagiu şi bătăuş. Ultima amendă a primit-o în primăvară, când l-a agresat pe tehnicianul veterinar care venise să-i vaccineze animalele.

Înainte de sărbătorile de iarnă din 2001, Mihai Negoiţă a intrat în casa unei localnice din Racoviţa, a violat-o şi i-a furat o sumă de bani, o butelie şi cerceii. În luna februarie 2002, bărbatul a fost închis pentru comiterea infracţiunilor de viol, violare de domiciliu şi furt. A fost eliberat în septembrie 2007, mai devreme cu 937 de zile, pentru bună purtare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite