Cozma, găzduit de un interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, este oaspetele unui cunoscut interlop al Constanţei, George Bosânceanu. Acesta din urmă este proprietarul Hotelului Histria din staţiunea Mamaia, local ce şi-a căpătat faima de bordel, fiind des călcat de poliţişti.

Închis de două ori, Bosânceanu este clientul oamenilor legii, fiind vizat pentru proxenetism, evaziune fiscală, agresiuni şi chiar viol. „Eu nu-mi selectez prietenii după anii de puşcărie. Acuzaţiile s-au dovedit neîntemeiate, este şi el, ca şi mine, o victimă a justiţiei din România", i-a luat apărarea Miron Cozma.

Miron Cozma şi Marinela Niţu stau gratuit în hotelul de la Constanţa. Fostul lider al minerilor are interdicţie de a intra în Bucureşti şi în Petroşani. Apartamentul de la Mamaia are cameră de zi şi dormitor, pat decorat cu baldachin şi oglindă pe tavan. „George a rămas uimit că marele Miron Cozma n-are unde să stea şi mi-a pus la dispoziţie acest apartament până îmi rezolv situaţia cu casa. Interdicţia mea expiră la anul, în decembrie, când voi putea locui la Bucureşti. În Pipera nu am mai putut plăti chiria, deoarece proprietara a dublat-o, iar eu am doar o pensie de 2.700 de lei. Nu-l cunoşteam pe George, nu am făcut niciodată nimic pentru el", a mărturisit Miron Cozma. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite