Copilul junglei, varianta rusească: o fetiţă de şase ani, crescută de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul copiilor abandonaţi sau neglijaţi de părinţi creşte dramatic. Poliţia din Rusia au găsit încă o fetiţă care a crescut cu câinii, vreme de şase ani. În urmă cu doi ani, aceiaşi câini i-au ucis fratele.

Veronika Tishchenko a fost găsită într-o casă din oraşul Vyazemsky, din Estul Rusiei, unde, deşi acolo mai locuiau trei adulţi, fetiţa a crescut cu câinii din curte.

În urma unui control amănunţit, doctorii au mărturist că Veronika este perfect sănătoasă, dar nu ştie să vorbească şi are mintea unui copil de doi ani. Momentan, ea a fost internată într-un centru social. Autorităţile au dat-o dispărută pe mama copilui, care este de negăsit de câteva zile. În urmă cu doi ani, aceiaşi câini l-au ucis pe fratele mai mic al Veronikai.

În luna iunie a acestui an, în Chita (Estul Siberiei), o altă fetiţă a fost neglijată de părinţii ei, care au fost acţionaţi în instanţă. Natasha are cinci ani şi a crescut tot cu animalele. Momentan, ea se află într-un centru de reabilitare, însă e prea devreme pentru doctori să se pronunţe în legătură cu starea psihică a acesteia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite