Contele român Tibor Kalnoky, printre invitaţii "coloraţi" la nunta regală din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conte din ţara lui Dracula, un nepot nazist şi un magnat kazah se numără printre cei 250 de invitaţi ai Prinţului Charles la nunta fiului său, care va avea loc la sfârşitul acestei luni.

650 de vizitatori îi vor însoţi pe prinţul William şi pe Kate Middleton la catedrala Westminster Abbey unde va avea loc ceremonia nunţii. Dintre aceştia, 50 de invitaţi vin din partea Reginei Elizabeta, 250 din partea Prinţului Charles, 100 din partea familiei miresei, iar 250 din partea mirilor. Sunt rude, prieteni şi cunoştinţe însă, dintre toţi, persoanele cele mai "colorate" vin din partea Prinţului Charles, potrivit Daily Mail.

Lista lui cuprinde personalităţi ancorate puternic în imperii financiare, alţii cu  titulaturi exotice şi măreţe, dar şi nume care nu spun nimic nimănui.

Astfel, se vor aduna la ceea ce se anunţă a fi "nunta anului", un conte din ţara lui Dracula, care are grijă de cele două proprietăţi din Transilvania ale lui Charles, românul Tibor Kalnoky, un miliardar kazah, un amiral, dar care nu este cu adevărat amiral, un Playboy german al cărui unchi a fost ofiţer SS şi închis 25 de ani după război, un escroc american a cărui bancă a fost amendată pentru un scandal în care a fost implicat şi fostul dictatorul chilian Pinochet, un nobil florentin care a fost acuzat că firmele sale viticole au falsificat etichetele de pe sticlele de vin, precum şi o doamnă cu origini latino-americane, care se presupune a fi prima iubită a Prinţului Charles.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite