Cum şi-au ales consilierii numerele la Loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii din Techirghiol şi-au ales numerele pe care vor miza la 6 din 49. Consilierii locali vor juca lunar nouă numere pe codul 48, iar un bilet costă 200 de lei.

Edilii din localitatea constănţeană au ales numerele 43, 21, 9, 11, 5, 4, 19, 35, 24, iar acestea vor fi jucate abia luna viitoare, după sedinţa de consiliu din 15 noiembrie.

Numărul magic de pe uşă

Consilierii locali Alberto Răzvan Andrei şi Marius Săileanu au optat pentru numerele 24 şi 12. „Cifra mea este 12, ziua de naştere a fiicei mele. E o şansă şi consider că merită să fie jucată", explică Săileanu.

Mariana Oprică a fost inspirată de cifra 9. Consilierul Edvin Abdula a preferat numărul 11 fără a ţine cont de vreun criteriu, iar Ismail Temugin a ales 43: „Am ales să joc numărul 43, cel care este scris şi pe uşa casei mele. Eu consider acest număr drept o «sursă a fericirii» mele", spune el.

„Am ales numărul şapte, cifra destinului, cifra magică, numărul meu norocos pentru că sunt Vărsător", explică viceprimarul Adriana Slincu, persoana desemnată să depună biletul norocos la agenţia Loto.

„Aş face o glumă şi aş spune că am luat mulţi de 4 în şcoală şi de aceea am optat pentru acest număr, dar prefer să spun că este norocos", spune un alt ales, Iulian Soceanu. „Numărul care mă inspiră este 5 şi iese foarte des la extrageri", crede Anastasia Mitrenga.

Acum două săptămâni, Adrian Stan, primarul din Techirghiol, a iniţiat un proiect de hotărâre prin care consilierii locali să doneze o parte din indemnizaţie pentru a cumpăra bilete la Loto 6/49, iar eventualul câştig să fie folosit pentru cofinanţarea programelor de dezvoltare a urbei. Printre acestea se numără construirea unui nou sanatoriu şi refacerea falezei dintre Techirghiol şi Eforie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite