Concurs de miss sponsorizat de Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de miss sponsorizat de Consiliul Local
Concurs de miss sponsorizat de Consiliul Local

După emisiunea Mihaelei Rădulescu de luna trecută, edilii din Piatra Neamţ au decis să sponsorizeze din bugetul local un alt spectacol.

Municipalitatea a alocat 20.000 de lei pentru organizarea finalei pe România a con­cursului „Miss Globe International”. Evenimentul va avea loc vinerea viitoare, 17 iulie, însă nu va fi transmis de niciun post de televiziune.

Cele 23 de concurente din toată ţara au fost prezentate ieri în sala de Consiliu Local, iar şefii oraşului le-au făcut tinerelor sugestii despre cum să-şi petreacă timpul liber.

„Vă recomand să faceţi plimbări zilnice prin oraş, să mergeţi cu telegondola ca să simţiţi cum e la înălţime. Dorinţa mea cea mai mare este să vă simţiţi bine şi să povestiţi tuturor ce aţi văzut în acest oraş”, a spus Bogdan Puşcaşu, city-manager la Piatra Neamţ. El a mai declarat că este convins că amintirile de vacanţă ale tinerelor merită fiecare bănuţ din cei 20.000 de lei.

Selecţia va avea loc pe esplanada de lângă Turnul lui Ştefan cel Mare. Cele 23 de concurente se vor înfrunta în probele „clasice”: rochii de seară (create de Oana Săvescu), costume de baie, dar şi rochii de mireasă din colecţia lui Cătălin Botezatu. Câştigătoarea va participa la marea finală Miss Globe International, care va avea loc în octombrie, în Albania.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite