Cioacă vrea asigurarea de viaţă a Elodiei Ghinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Cristian Cioacă s-a interesat de banii soţiei sale
Poliţistul Cristian Cioacă s-a interesat de banii soţiei sale

Poliţistul Cristian Cioacă vrea să pună mâna pe banii din asigurarea de viaţă a soţiei sale dispărute, Elodia Ghinescu. Zilele trecute, poliţistul s-ar fi interesat la firma de asigurări ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor, el fiind beneficiarul poliţiei de asigurare de viaţă a Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă s-a interesat ce trebuie să facă pentru a intra în posesia poliţei de asigurare. Eu am făcut o adresă la fima de asigurare încă din 2008, când Cioacă s-a interesat pentru prima dată, şi i-am înştiinţat că el nu are cum să beneficieze de bani atâta timp cât este cercetat într-un dosar de omor. Până nu se soluţionează acest dosar el nu are dreptul legal de a intra în posesia banilor", a spus avocata familiei Ghinescu, Crina Radu. 

Şi copilul avea asigurare

Potrivit avocatei Crina Radu, şi băieţelul cuplului, Patrick Cioacă, avea asigurare de viaţă, pentru care Elodia şi mama ei, Emilia Ghinescu, plăteau lunar 5 milioane de lei vechi. „Banii erau destinaţi pentru studii, fiindcă Elodia îşi dorea că băiatul să studieze în străinătate", a mai spus Crina Radu. Mama Elodiei Ghinescu este stupefiată de demersurile poliţistului. „Este un nemernic, un criminal şi este strigător la cer ce se întâmplă. Este încă o dovadă că asta a urmărit. A luat şi banii din casă şi cei care mai erau la bănci. A vândut inclusiv cărţile de specialitate ale Elodiei, care trei sferturi dintre ele erau cumpărate de noi.

Elodia şi-a făcut asigurarea de viaţă înainte de a se căsători cu el şi la beneficiar nu era trecut nimeni, dar în contract exista o clauză din oficiu prin care, în caz de deces, banii revin automat soţului supravieţuitor", spune mama Elodiei, Emilia Ghinescu. Poliţistul Cristian Cioacă nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite