Cel mai mare târg de cariere, „Angajatori de Top”, se deschide mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de joburi organizat de Liga Studenţilor pentru tinerii cu studii în străinătate
Târg de joburi organizat de Liga Studenţilor pentru tinerii cu studii în străinătate

Tinerii care doresc să paticipe la workshopurile sau conferinţele „Angajatori de top” se mai pot încă înscrie pe site-ul hipo.ro

Mâine, la ora 10.00, se deschide Târgul „Angajatori de top”, la Sala Palatului din Bucureşti. Participă peste 100 de companii, multe dintre ele fiind lideri în domeniul lor de activitate, şi sunt scoase la concurs aproximativ 3.000 de joburi, programe de intrernship şi trainee.

Cele mai multe firme, 24, sunt din domeniul IT, majoritatea foarte cunoscute şi la care visează orice tânăr aflat la început de carieră: IBM, Microsoft, Gameloft, Oracle, Intel etc.

S-au înmulţit şi companiile specializate strict pe IT&C Telecom – Ericsson, Huawei, Orange, Romtelecom, Radcom.

CGS - Computer Generated Solutions va face anul acesta recrutări pentru aproximativ 500 de poziţii, în special pentru call-centerele din Bucureşti şi Sibiu. Se caută vorbitori de engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză, portugheză, turcă. Compania este cel mai mare operator de call-center din România.

Romtelecom angajează persoane cu experienţă în IT, operaţiuni şi vânzări, cărora le va oferi şansa de a-şi dezvolta cariera într-un “mediu complex de business” şi de-a avea “acces la tehnologiide ultimă generaţie”.

Limbile străine, mai importante chiar decât cunoştinţele de specialitate

Companiile caută rofesionişti, absolvenţi, studenţi sau cu experienţă relevantă, “competitivi şi deschişi către noi provocări”. Cunoaşterea a cel puţin unei limbi străine creşte semnificativ şansele candidatului, uneori având prioritate în faţa cunoştinţelor de specialitate, atrag atenţia organizatorii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite