Castrarea chimică a pedofililor şi acordul vecinilor pentru petrecerile de acasă după ora 22, printre cele 50 de legi aprobate tacit de Senat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere de Revelion
Petrecere de Revelion

Peste 50 de legi au fost adoptate tacit de Senat, adică fără să fie dezbătute în plen. Printre ele, cea care propune castrarea chimică a pedofililor, Ziua de 30 noiembrie, în care este sărbătorit Sfântul Andrei, să fie declarată zi de sărbătoare legală, şi acordul vecinilor privind petrecerile de dupa ora 22.

În cadrul legii "castrarea chimică a pedofililor" sunt prevăzute pedepse cu închisoarea de la 2 la 7 ani pentru pedofilii a căror victime au sub 15 ani şi de la 3 la 10 ani în modalităţile agravante. În acelaşi timp, pedofililor li se va aplica, în timpul detenţiei, o pedeapsă suplimentară pentru "inhibarea pornirilor sexuale", prin castrarea chimică.

Alte iniţiative adoptate tacit de Senat sunt: petrecerile date acasă după ora 22 au nevoie de acordul scris al vecinilor, declararea Zilei Mondiale a Sănătăţii (7 aprilie) ca zi de doliu naţional în România, pentru a marca decizia de comasare a spitalelor din 2011; ziua de 30 noiembrie, în care este sărbătorit Sfântul Andrei, să fie declarată zi de sărbătoare legală; declararea zilei de 10 mai - Ziua Independenţei ca zi de sărbătoare naţională

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite