Festival de muzică electronică la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival de muzică electronică  la Castelul Bran
Festival de muzică electronică la Castelul Bran

„Bran Castle Fest“ îşi va deschide porţile la 7 august şi va dura trei zile, timp în care trupele participante vor interpreta muzică electronică, de la lounge psychedelic până la hip hop experimental sau de la drum&bass la IDM şi vor oferi tonuri de funk şi vibeuri de dub şi reggae.

„Festivalul de artă urbană  îi invită atât pe turişti, cât şi pe braşoveni la evenimentul care va avea loc la începutul lunii august. Aici vor avea parte de muzică, film, teatru. La capitolul concerte, am invitat trupe din Anglia şi Franţa, dar şi din România“, a declarat Alexandru Prişcu, purtătorul de cuvânt al Castelului Bran.

În „Cortul lui Dracula“ se vor proiecta filme despre legenda castelului şi cea a contelui Dracula. Evenimentul se doreşte a fi primul festival de cultură actuală ­într-un decor aparte, pentru că vor urca pe scena DJ renumiţi în peisajul urban, printre care Lack of Afro, EZ-Rollers, Grant şi Nemo, dar şi trupe care vor cânta live, precum Şuie Paparude, Aria Urbana, Discoballs, Brum Conspiracy şi Virtual Picnic.

Bilete între 40 şi 100 de lei

Biletele pentru o zi se pot cumpăra cu 40 de lei de pe site-ul www.bilet.ro, în timp ce la poarta castelului se vând cu suma de 60 de lei. Un bilet pentru trei zile costă 100 de lei, în preţ intrând camparea gratuită în Bran sau un discount de 30% la pensiunile din zonă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite