Cascadorii pe biciclete şi skateboarduri la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cascadorii pe biciclete  şi skateboarduri la Sibiu
Cascadorii pe biciclete şi skateboarduri la Sibiu

Primul campionat de sport alternativ din Romania, pus pe „roţi“ de tinerii ambiţioşi de la Clubul Sportiv BMX, începe să prindă avânt. Dovadă este faptul că mulţi dintre participanţii au făcut salturi periculoase şi spectaculoase cu bicicletele BMX, Mountain Bike sau cu skateboardul.

Dacă în urmă cu trei săptămâni, la prima etapă, puşti, adolescenţi şi veterani au concurat în Piaţa Mică a Sibiului, ieri distracţia s-a mutat în Parcul Sub Arini şi în Pădurea Dumbrava.

Dirt Park-ul cu trambuline de pământ şi pistă de lansare amenajat special pentru mountain bikeri şi pasionaţii de sportul cu biciclete BMX a găzduit probele la care au fost înscrişi 30 de sportivi din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Târgu-Mureş şi Oradea.

Cel mai mic a fost în vârstă de nouă ani. Concursul a avut loc pe ritmuri de hip-hop şi în norii de praf stârniţi de aterizările bikerilor, după salturi curajoase, cu răsuciri în aer, can can cu picioarele şi cu ghidonul liber.

Printre cei mai aplaudaţi bikeri s-a numărat şi riderul sibian Ciprian Fusle, poreclit „Borac“, şi care a câştigat prima etapă. „Încercăm să ne specializăm şi noi, exersăm trikuri care le vedem la rideri de talie mondială.

Mai avem încă de lucru până să ajungem ca ei, pentru că trambulinele noastre precum cele mai mici ale lor“, a explicat adolescentul de 18 ani. Seara s-a încheiat cu un concert al Recycle Bin (Tomberon Records), urmat de festivitatea de premiere.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite