Campanie de donare de sânge în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Studenţilor în Medicina din Bucureşti (SSMB) şi Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România organizează, în colaborare cu Institutul de Hematologie Transfuzionalî Bucureşti, în perioada 23 - 27 mai 2011 cea de-a XII-a ediţie a Campaniei de donare benevolă de sânge „Donează sânge! Fii erou!“.

Campania se va desfăşura între orele 8.00-12.00, între 23 şi 25 mai în Holul de Onoare al Facultăţii de Medicină din Bd. Eroii Sanitari, nr. 8 şi între 26 şi 27 mai în Curtea interioară a Ambulatoriului Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (Spit. Municipal) - Splaiul Independenţei, nr. 169.

Campania îşi propune să atragă atenţia asupra insuficienţei rezervelor sanguine cu care se confruntă spitalele din Capitală şi apelează la bunavoinţa românilor dornici de a-şi ajuta semenii care au suferit accidente, sunt victime ale incendiilor sau bolnavi de leucemie etc.


Donatorii vor beneficia de apă, cafea şi sucuri, prăjituri şi fursecuri, bonuri de masa in valoare de 63 RON, 50% reducere la transportul în comun pentru o lună, o zi libera de la serviciu şi analize gratuite ce pot fi ridicate de la sediul Insitutului de Hematologie.

La ediţia de anul trecut, s-au adunat în doar o săptămâna aproape 500 de donatori doar în Bucureşti, ceea ce reprezintă peste 250 litri de sange care poate fi folosit în aproape 150 de intervenţii medicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite