CFR suplimentează trenurile internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii care nu pot lua avionul se îndreaptă spre trenuri
Călătorii care nu pot lua avionul se îndreaptă spre trenuri

Pentru a acoperi cererea de transport creată în urma închiderii traficului aerian, CFR va introduce vagoane suplimentare pentru 47 garnituri de tren care circula pe relaţiile spre Moldova şi Transilvania şi va suplimenta numărul de garnituri pentru trenurile internaţionale spre Budapesta şi Viena, a anunţat compania.

Ministerul Transporturilor a anunţat, încă de de dimineaţă, că CFR va suplimenta garniturile existente la trenurile internaţionale spre Budapesta şi Viena, în condiţiile în care traficul aerian european este în continuare perturbat de norii de cenuşă vulcanică.

România şi-a închis traficul aerian sâmbătă, la ora 18,00, până cel puţin duminică, la ora 12,00, după cum s-a decis la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, reunit la Palatul Victoria.

De altfel, peste 20 de state îşi vor menţine sâmbătă spaţiul aerian închis total sau parţial, din cauza norului de cenuşă format în urma erupţiei unui vulcan islandez.

Până în prezent au fost afectate următoarele ţări: Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Olanda, Belgia, Austria, Polonia, Slovenia, Croaţia, România, Republica Cehă, Ungaria, Irlanda, Serbia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Letonia, Estonia şi Belarus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite