Burse pentru MBA la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europa are o medie  de  16 studenţi la un profesor
Europa are o medie de 16 studenţi la un profesor

MODUL University din capitala Austriei – o universitate internațională  privată înființată de Camera de Comerț și Industrie a Vienei - organizează din octombrie 2011 un MBA în domeniul Public Governance și Management.

Programul își propune să se concentreze asupra practicilor de „good governance“ și să transmită participanților atât cunoștințe teoretice despre conceptul de „governance“ din perspectivă națională și globală, cât și deprinderi practice în domenii precum management, administrație publică, strategii de dezvoltare și sustenabilitate.

Pentru acest MBA, Centrul pentru Dialog Global și Cooperare (Center for Global Dialogue and Cooperation) oferă participanților din România și din alte opt țări 13 burse ce acoperă taxele de studiu în valoare de 28.000 euro.

MBA-ul se va desfășura în limba engleză, are o durată de 18 sau 24 luni și se adresează funcționarilor publici, personalului didactic din colegii și universități, personalului din firme de consultanță, organizații internaționale și ONG-uri a căror activitate are legătură directă cu domeniile public governance and management. Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2011.

Mai multe  detalii găsiți în broșura dedicată  acestui MBA http://www.modul.ac.at/sites/modul/files/MBA_CGDC_Brosch%C3%BCre-201105.pdf sau pe site-ul universității http://www.modul.ac.at/pgm/mba.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite