Sandra Bullock se întoarce la comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock se întoarce la comedie
Sandra Bullock se întoarce la comedie

Cel mai recent film al actriţei ajunge astăzi în cinematografele din România.„Vrei să te însori cu mine?“ („The Proposal“) este o comedie romantică clasică cu multe clişee.

De această dată, bărbatul care îi dă replica „Reginei comediilor“ este Ryan Reynolds, actor în filme precum „Desigur, poate că...“ şi „X-Men la origini: Wolverine“, dar şi soţul frumoasei actriţe Scarlett Johansson.

Filmul a avut cel mai bun debut cinematografic dintre producţiile în care a jucat Bullock, câştigând 33 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

După opt săptămâni, încasările lui „Vrei să te însori cu mine?“ au ajuns la 235 de milioane de dolari în lumea întreagă. Părerile criticilor despre peliculă au fost împărţite, însă toţi au fost de acord că perechea Bullock-Reynolds scoate scântei pe marele ecran.

Bullock este Margaret Tate, o femeie de carieră, strictă şi severă, iar Reynolds este asistentul acesteia, Andrew Paxton, mai tânăr decât ea şi cam neîndemânatic.

Relaţia de şefă-subordonat se schimbă radical în momentul în care Margaret, originară din Canada, află că viza pentru SUA i-a expirat şi că urmează să fie deportată. Pentru a-şi menţine viza, Margaret apelează la o soluţie extremă: îl obligă pe Andrew să se căsătorească cu ea.

Căsătorie pentru cetăţenie

Cuplul nou-format are de trecut o încercare destul de grea: oficialii de la Imigrări trebuie să le investigheze „idila“, pentru a afla dacă iubirea este autentică, sau căsătoria este una de faţadă.

Încercând să convingă autorităţile, Margaret şi Andrew pleacă într-o excursie în Alaska, în vizită la familia „soţului“. Şi, aşa cum se întâmplă în toate comediile romantice, deşi la început nu se suportă reciproc, cei doi eroi principali se cunosc mai bine şi se îndrăgostesc.

Fenomenul de „mariaj pentru Cartea Verde“, practicat relativ des în Statele Unite, a servit ca sursă de inspiraţie pentru numeroase filme şi seriale americane.

Gerard Depardieu a jucat în filmul „Cartea Verde“ rolul unui francez care se căsătoreşte cu o americancă, Andie MacDowell, pentru a putea rămâne în SUA. Aceeaşi situaţie poate fi întâlnită în filmele „Căsătorie pe hârtie“ şi „Banchetul de nuntă“ sau în serialele „Prietenii tăi“, „Beverly Hills“ şi „Taxi“. 

Sandra Bullock s-a întors prin „Vrei să te însori cu mine?“ la genul care a consacrat-o, comediile romantice. Actriţa a devenit celebră la începutul anilor ’90 datorită unor pelicule precum „În timp ce tu dormeai“, „Ce vrăji mai fac fetele“ şi „Miss Agent Secret“, fiind considerată o „regină“ a genului. De la „Miss Agent Secret 2“, lansat în 2005, Bullock a jucat în thrillerul „Premoniţia“ şi în filmul biografic „Infamous“, despre scriitorul Truman Capote. 

Unde puteţi vedea filmul

CinemaPro: 14.00, 16.30, 19.00, 21.30;

Cityplex: 13.15, 15.30, 17.45, 20.00, 22.15;

Hollywood Multiplex: 12.45, 15.15, 17.45, 20.15, 22:45;

Light Cinema: 15.00, 17.15, 19.30, 20.30, 21.45;

Movieplex:  18.00, 19.15, 20.15, 21.30, 22.30; 

Starplex: 19.35, 21.45.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite