Gică Popescu construieşte sală de nunţi în Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un local nou va fi amenajat în Complexul comercial Doldora Bazaar, care aparţine tot fostului fotbalist şi care va fi inaugurat în luna octombrie.Cea de-a doua parte a noului complex bucureştean va cuprinde o sală pentru evenimente festive, o piaţă de 500 de tarabe şi o parcare subterană.

Cu trei săptămâni inainte de inaugurarea centrului Doldora Bazaar din Rahova, omul de afaceri Gică Popescu a anunţat că intenţionează să extindă acest proiect. Astfel, faza a doua a proiectului „Doldora Bazaar", care va demara anul viitor, va cuprinde un local pentru evenimente festive, o piaţă şi o parcare subterană. Noul imobil va fi construit tot in Piaţa Rahova, alături de complexul care va fi deschis la jumătatea lunii viitoare.

„Va fi vorba de o sală pentru nunţi şi botezuri, de o piaţă cu 500 de tarabe şi de o parcare subterană. Clădirea va fi construită în prelungirea bazarului care este aproape gata, pe terenul din vecinătate", ne-a declarat fostul fotbalist. 

Deschidere „gălăgioasă"

Până când începe construcţia celei de-a doua aripi a bazaruilui, Popescu trebuie să se ocupe de lansarea primei părţi a complexului comercial „Doldora Bazaar", care se află în spatele Pieţei Rahova, pe strada Pucheni nr. 44. „Bazarul va fi deschis în weekendul 8-10 octombrie. Vreau să fie o deschidere „gălăgioasă", o să organizăm câteva evenimente deosebite, ca să nu uite lumea.

Din cele 380 de standuri şi 160 de tarabe, aproximativ 90% au fost deja închiriate de comercianţi. Cred că au fost atraşi de pachetele de închiriere care oferă discounturi mari celor care închiriază pe mai mulţi ani", a mai spus Popescu. El estimează că va câştiga lunar 150.000 de euro din chirii. Ridicat cu 10 milioane de euro, bazarul va comercializa produse alimentare şi de larg consum, en-gros şi en-detail.

Bazar-mall fără chinezării

Construcţia se întinde pe 7.000 de metri pătraţi şi investitorul estimează că vor fi peste 7.000 de vizitatori zilnic. Cei care vor veni cu maşina vor avea la dispoziţie o parcare cu peste 200 de locuri.

„Bazarul va avea utilităţi de mall, va fi curat şi foarte bine întreţinut, cu zonă de restaurante. Nu va semăna deloc cu «Europa», nu avem nicio chinezărie şi nu avem niciun client chinez. Nu că am avea ceva cu chinezii, dar preferăm producătorii autohtoni", a mai spus Popescu.
Amplasamentul centrului comercial a fost ales în funcţie de densitatea locuitorilor şi de faptul că în partea de sud a oraşului nu există astfel de centre.

„Este la intersecţia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sării, Antiaeriană şi Mărgeanului şi majoritatea celor de aici au acces pe jos, deci nu se vor face blocaje rutiere. Decât să facă zeci de minute în trafic până la supermarket mai bine să vină aici", a mai spus fostul sportiv.

"Bazarul va avea utilităţi de mall, va fi curat şi foarte bine întreţinut, cu zonă de restaurante. Nu va semăna deloc cu «Europa». "

Gică Popescu
investitor

Afacerile lui Popescu

Fostul sportiv a intrat în afaceri la jumătatea anilor '90. Fotbalistul a cumpărat două apartamente pe care le-a vândut după un an, iar banii câştigaţi i-a reinvestit. În timpul carierei sportive a câştigat aproape 20 de milioane de euro, bani pe care i-a investit în diverse proiecte.

Popescu e implicat în prezent în zeci de afaceri şi deţine un holding de cel peste zece firme. Cu o avere estimată la 40 de milioane de euro, el are un hotel de patru stele la Calafat, o firmă de transport aerian de pasageri, o franciză în domeniul agenţiilor imobiliare a reţelei Century 21.

În curând, el va începe construcţia unui hotel de patru stele un hotel de patru stele în sectorul 1 pe care doreşte să-l afilieze la brandul Courtyard.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite