Braşov: Marile magazine trec la orarul special de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru vânzările cele mai mari din an, lanţurile de supermarketuri au anunţat schimbări în orarul de sărbători. De la sfârşitul săptămânii, hypermerketurile vor fi deschise până la miezul nopţii, iar unele dintre ele vor avea chiar program non-stop.

Marile magazine şi-au adaptat şi în acest an programul de sărbători, pentru ca şi cei mai întârziaţi Moşi Crăciuni să aibă de unde să se aprovizioneze. Astfel, în aşteptarea unor vânzări record la sfârşit de an, hypermarketurile, dar şi magazinele cash&carry, şi-au prelungit programul de vânzare pentru cea de-a doua jumătate a lunii decembrie. De exemplu, Metro Cash&Carry va fi deschis non-stop în perioada 19-23 decembrie şi va avea program scurt în ajunul Crăciunul şi al Anului Nou, de la ora 6.00 până la 16.00.

 Deschis până la miezul nopţii

Şi magazinul Kaufland îşi va prelungi programul în perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta va fi deschis pentru clienţi până la miezul nopţii. „În zilele premergătoare Crăciunului şi Anului Nou vom avea program prelungit. Astfel, în perioada 17-23 decembrie, dar şi pe 28 şi 30 decembrie, clienţii îşi pot face cumpărăturile începând cu ora 7.00 până la 24.00. În ajunul Crăciunului, la fel ca şi în ajunul Anului Nou, Kaufland va avea program de la ora 7.00 la 17.00", au anunţat reprezentanţii companiei. „Programul de lucru s-a modificat pentru clienţii noştri. Ei sunt invitaţi să-şi facă cumpărăturile din magazinul nostru, unde găsesc o gamă vastă de produse", a mai declarat Alina Gârlan, angajat Kaufland.

Dacă sunteţi clienţi fideli ai hypermarket-ului Real, trebuie să ştiţi că acesta este deschis non-stop încă din 10 decembrie. Pe 24 şi 31 decembrie, magazinul Real se va închide la ora 18.00, iar pe 25 decembrie şi pe 1 ianuarie magazinul va fi închis. Din 26 până în 31 decembrie hypermarketul va reveni la programul normal.

În partea cealaltă a oraşului,  magazinul Carrefour va fi deschis, până pe 23 decembrie, între orele 8.00 şi 24.00. În ajunul Crăciunului puteţi să vă faceţi cumpărăturile doar până la ora 18.00, iar în ajun de Anul Nou până la ora 16.00. La fel ca şi în celelalte magazine, pe 25 decembrie şi pe 1 şi Carrefourul va fi în chis, iar pe 26 decembrie va fi deschis între orele 10.00 şi 22.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite