Braşov: Stau în casă cu umbrele şi ligheane din cauza ploilor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de oameni care locuiesc într-un bloc din zona gării sunt nevoiţi să stea în casă cu umbrele şi să facă un adevărat slalom printre ligheanele şi oalele aşezate în mijlocul camerelor.

Asta deoarece, de trei săptămâni, de fiecare dată când plouă apartamentele lor sunt inundate. O firmă care trebuia să mansardeze blocul nu a terminat lucrarea, iar în apartamente plouă ca afară.  

Citeşte şi:

Iaşi: Lac urban după o ploaie de vară (VIDEO)

Oamenii spun că la fiecare ploaie apa le ajunge în case. Pereţii sunt efectiv îmbibaţi de apă, iar o parte din mobilier a fost serios avariat. Locatarii sunt disperaţi şi au ajuns să se roage să nu mai plouă, dar se pare că nici vremea nu ţine cu ei.

De cealaltă parte, firma care trebuia să execute lucrarea dă asigurări că va face reparaţiile necesare. Reprezentanţii societăţii comerciale au spus că vor face o evaluare a fiecărui apartament afectat şi că va executa reparaţiile necesare.

Mandardarea blocului trebuia să fie gata la începutul acesti luni, dar nici jumătate din lucrare nu a fost finalizată. În plus nici muncitorii nu au mai fost văzuţi în zonă de ceva vreme.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite