Weekend cu carnaval şi concursuri la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada este perfectă pentru schi
Zăpada este perfectă pentru schi

Schi, snowboarding, snowkiting sau carnaval pe patine. Sunt doar câteva dintre posibilităţile de distracţie pentru cei care aleg să-şi petreacă acest weekend la munte.

Competiţiile şi demonstraţiile puse la cale în staţiunile braşovene se desfăşoară exclusiv pe pârtii şi patinoare.

În Poiana Braşov sezonul de schi se deschide abia astăzi oficial. Zeci de monitori vor coborî, pe pârtia Bradul, cu torţe aprinse în mâini. Tot aici are loc în această seară „Cursa Trăsniţilor".

Evenimentul adună la linia de start mai multe echipaje care au avut misiunea de a confecţiona sănii care mai de care mai ciudate. Banii strânşi din taxa de înscriere vor ajunge la clasa de elevi braşoveni cu cele mai bune rezultate în anul şcolar 2009-2010.

Amatorii de snowboarding pot lua parte, în Braşov, la turneul „Try to fly". Prima etapă se va desfăşura în parcul dintre Bastionul Ţesătorilor şi Complexul Agrement, în centrul Braşovului.

Senzaţii tari se anunţă şi pe aerodromul de la Ghimbav, unde va avea loc, între orele 11.00 şi 15.00, o demonstraţie de snowkiting. Amatorii de adrenalină vor putea mânui un zmeu care tractează o persoană pe schiuri sau snowboard. Cei care îşi vor lua inima în dinţi vor putea folosi gratis kite-ul.

La patinoarul Olimpia are loc azi de la ora 10.00 un carnaval pe patine. În prima zi de vacanţă, copiii vor avea parte de jocuri şi concursuri, muzică şi dans. Participanţii cu cele mai inventive şi mai trăsnite costumaţii vor fi premiaţi. Intrarea costă 25 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite