Spectacol de magie pură cu Alin Blaine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Blaine a ridicat o masă fără să o atingă
Alin Blaine a ridicat o masă fără să o atingă

Iluzionistul Alin Blaine (26 de ani) i-a ţinut cu sufletul la gură, sâmbătă seară, pe spectatorii prezenţi la show-ul „Impossible is nothing“ desfăşurat la Braşov. Timp de 90 de minute, braşovenii au asistat la un show care a inclus numere de magie pură.

Prin puterea minţii, iluzionistul braşovean a reuşit să sfideze legea gravitaţiei. Astfel, fostul discipol al celebrului David Blaine a ridicat diverse lucruri fără să le atingă: o masă „şi-a luat zborul" pe scenă, un pai a fost „teleportat" dintr-o cutie de suc într-un pahar, alte pahare s-au spart din senin, iar un bec a fost făcut şi el ţăndări.

Totul, doar prin puterea minţii. „Am văzut doar la televizor astfel de numere şi am venit să văd şi în realitate. Nu-mi vine să cred că e adevărat ceea ce face acest tânăr!  Este fascinant!", a spus Alexandra Crăciun, una dintre spectatoare. 

Pe lângă numere de magie, Alin Blaine a interacţionat foarte mult cu cei prezenţi în sală. A avut nevoie de voluntari la aproape fiecare demonstraţie şi astfel i-a convins şi pe cei mai sceptici că demonstraţiile sale nu sunt trucate.

„Prin aceste show-uri vreau să demonstrez tuturor că nimic nu este imposibil. Putem face orice ne dorim, trebuie doar să ne folosim mai mult creierul. Singura diferenţă dintre mine şi oamenii care au venit la spectacol o reprezintă faptul că eu sunt antrenat", a declarat iluzionistul.

Alin Blaine a urmat cursurile şcolii de magie a celebrului iluzionist David Blaine, la New York.

"Putem face orice ne dorim, trebuie doar să ne folosim mai mult creierul. Singura diferenţă dintre mine şi spectatori o reprezintă faptul că eu sunt antrenat."
Alin Blaine
iluzionist

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite