Blondele câştigă mai bine decât brunetele şi roşcatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blondele câştigă mai bine
Blondele câştigă mai bine

Blondele câştigă mai bine decât brunetele, iar acestea, la rândul lor, au salarii mai mari decât roşcatele, este una dintre concluziile amuzante desprinse din statistici.

O americancă, Joyce Wu, a realizat o statistică altfel, adică a selectat o serie de concluzii interesante ce  reies din statisticile referitoare la veniturile femeilor. De exemplu, în Marea Britanie, brunetele câştigă mai bine decât brunetele, iar cele din urmă au salarii mai mari decât roşcatele.

Femeile care consumă alcool câştigă cu 14 procente mai mult decât cele abstinente, cele care încearcă să se facă plăcute au venituri cu 5% sub ce câştigă femeile care nu ţin să fie agreabile. Femeile foarte slabe obţin în medie cu 22.000 de dolari mai mult, anual, decât femeile cu greutate normală. Femeile albe corpolente au salarii cu 7% mai mici decât colegele cu greutate normală. După cum se ştie deja, oamenii înalţi au venituri superioare celor încasate de cei scunzi şi stângacii sunt mai bine plătiţi (cu 5%, în medie) decât dreptacii.

Femeile singure, fără copii, care locuiesc în marile oraşe americane şi au cel mult 30 de ani câştigă cu 8 - 20% peste venitul mediu al femeilor din zona respectivă.

Netul mediu al nefumătoarelor este cu 8.300 de dolari peste venitul fumătoarelor înrăite şi cu 2.000 mai mare decât al fumătoarelor de ocazie.

Dacă eşti americancă şi te cheamă Deborah, Debra, Sally sau Cynthia există posibilitatea să ai venituri mult peste medie şi chiar să ai o poziţie de CEO.

Acestea sunt statisticile citite într-o grilă amuzantă. Privite din alt punct de vedere, ele spun că sunt mai multe fumătoare în mediile sărace, că există mai multe femei supraponderale în clasa săracă, întrucât sunt şi mai puţin preocupate de înfăţişare şi nici nu au bani pentru metode sofisticate de slăbit. La fel, cel mai des întâlnite prenume în rândul femeilor de 35 - 50 de ani sunt Deborah etc. iar cele mai multe femei CEO au între 35 şi 50 de ani.

Dacă vreţi să vă amuzaţi, citiţi http://www.huffingtonpost.com/2011/09/12/high-earning-women_n_958277.html

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite