Flutur i-a reclamat lui Berceanu calitatea serviciilor Tarom, după anularea unei curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flutur i-a reclamat lui Berceanu calitatea serviciilor Tarom, după anularea unei curse
Flutur i-a reclamat lui Berceanu calitatea serviciilor Tarom, după anularea unei curse

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a fost blocat ieri seară pe aeroportul Henri Conadă după ce compania Tarom a anulat cursa din lipsă de piloţi.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, Flutur a afirmat că i-a reclamat ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, atitudinea companiei Tarom faţă de pasageri, făcând referire la frecventele întârzieri, în condiţiile în care autorităţile judeţene întreprind diferite acţiuni pentru a atrage clienţi pe cursele spre Bucovina şi încurajează companiile aviatice să deschidă puncte de informare şi în Cernăuţi, pentru ca potenţialii pasageri din această regiune să poată să zboare de pe Aeroportul din Suceava.

El a spus că a aşteptat câteva ore, în aeroportul din Otopeni, un zbor al companiei Tarom pe ruta Bucureşti – Suceava. Flutur a precizat că, după ce a aşteptat ore în şir împreună cu zeci de oameni, printre care mame cu copii în braţe şi turişti din Marea Britanie, a plecat cu o maşină spre Suceava, unde a ajuns abia astăzii dimineaţă spre ora 5.00.

Înţeleg dacă este vreme rea să nu vină, dar ca o companie de stat să nu aibă pilot pentru o cursă internă nu înţeleg. I-am spus domnului ministru şi cred că nu este corect ce s-a întâmplat, pentru că erau mulţi turişti, familii cu copii mici care au stat două ore şi jumătate în aeroport ca să afle după aceea că nu pot decola”, a spus Gheorghe Flutur.

El susţine că pasagerilor li s-a spus iniţial că este o întârziere de o oră şi jumătate, iar după două ore şi jumătate un reprezentant al Tarom s-a prezentat în faţa călătorilor spunându-le că este posibil fie să mai întârzie un timp, fie să se anuleze cursa din cauza unor întârzieri la decolare în cazul avionului care trebuia să decoleze de la Sofia spre Bucureşti. Ulterior, reprezentanţii companiei le-ar fi spus pasagerilor că Tarom nu are pilot pentru cursa spre Suceava.

Le-am făcut un circ azi-noapte în aeroportul Otopeni de nu s-au văzut. Până la urmă, mi-au spus care era motivul: n-au piloţi. Cum e posibil aşa ceva la o companie de stat? L-am rugat pe domnul ministru să analizeze ce se întâmplă în această companie de stat”, a afirmat Flutur.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite