Infirmieră hoaţă, pârâtă pe YouTube de soţul gelos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din casa lui Eugen Huşanu (stânga), poliţiştii au ridicat ieri mai multe cearşafuri cu însemnele maternităţii
Din casa lui Eugen Huşanu (stânga), poliţiştii au ridicat ieri mai multe cearşafuri cu însemnele maternităţii

Eugen Huşanu (35 de ani), şofer la Poşta din Bacău, a postat pe internet un filmuleţ în care arată că în casa sa „au aterizat" mai multe cearşafuri pe care este inscripţionată sigla Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Eugen Huşanu susţine că lenjeria de pat a fost furată de Lenuţa Huşanu (32 de ani), soţia sa, care lucrează ca infirmieră la Maternitatea din Bacău. I-a venit ideea de a-şi da consoarta în vileag după ce - spune el - n-a mai suportat să fie înşelat. Postarea a fost făcută publică în ziua în care instanţa Judecătoriei Bacău a pronunţat decizia de divorţ dintre cei doi. „Trăieşte de un an de zile cu un instructor auto. Când a făcut şcoala de şoferi, el o lua de acasă, el o aducea după ore înapoi. Am aflat că o aştepta şi la serviciu. Ba chiar de două ori a venit la noi acasă şi a rămas peste noapte cu nevastă-mea", a povestit omul.

VIDEO Cum se fură cearşafurile noi la Maternitatea Bacău. Dovada e o înregistrare de pe Youtube (UPDATE)  

image

El a mai adăugat că, la un moment dat, instructorul a devenit un fel de prieten de  familie. „A venit la noi şi de Paşte şi de Sfinţii Constantin şi Elena. Eu am băut un şpriţ şi am adormit. Ei au stat împreună toată noaptea", şi-a mai amintit soţul gelos. Chiar dacă în imaginile postate pe YouTube nu apar decât cearşafuri, Eugen Huşanu susţine că de-a lungul timpului soţia sa a mai adus acasă şi seringi şi farfurii verzi, toate aduse din Maternitatea Bacău. El a mai povestit că Lenuţa l-a ameninţat că-şi va pierde slujba. 


Spitalul şi Poliţia au început ancheta

Imaginile din filmare au alertat conducerea spitalului unde femeia este angajată. „Elena Huşanu lucrează la noi ca infirmieră de aproape şase ani. Din punct de vedere profesional nu am avut niciodată ce să-i reproşez. Dacă se demonstrează însă faptul că a furat din instituţie, atunci va trebui să suporte consecinţele. Am anunţat deja poliţia şi pe cei de la contabilitate pentru a se face un inventar să vedem ce lucruri lipsesc", a spus dr. Vladimir Corneleac, şeful maternităţii.


Ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii erau deja în casa familiei Huşanu. Oamenii legii au ridicat toată lenjeria inscripţionată cu însemnele spitalului. „S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de furt calificat", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău.

În replică, Lenuţa Huşanu afirmă că totul este o înscenare şi că, în ultimul timp, soţul său o tot ameninţa c-o va lăsa fără slujbă. „El are două rude care lucrează tot aici în spital, la Neurologie şi în maternitate. Sunt convinsă 100% că ele au luat de fapt cearşafurile şi mi-au înscenat furtul", a afirmat Lenuţa Huşanu. Cei doi soţi au un băieţel de 12 ani, care a fost încredinţat de instanţă mamei.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite